4

Писмо от гейм директора на Diablo IV

Автор: forge - преди 27 дни

Гейм директорът на Диабло 4, Luis Barriga, публикува писмо към феновете. В него ни уверява, че взимат предвид обратната връзка от играчите и обяви, че февруари месец ще бъде първия ъпдейт по разработката на играта.
LuisBarriga_Team3_IMG_0229_v3_R.jpg

Скъпо Диабло семейство,

Благодаря Ви за невероятния BlizzCon. Разкрихме Диабло 4 с нашия анонс трейлър, установявайки тона на нашите виждания за напред. Надяваме се да Ви хареса.

Също така Ви показахме и геймплей трейлър, разкривайки класовете, чудовищата и отворения свят и Ви поканихме заедно да поемем първи стъпки към Диабло 4. Виждаме, че нямате търпение да научите повече от всички въпроси и вълнения, които виждаме онлайн.

Опашките за демо станциите бяха претъпкани през целия уикенд и бяхме изумени от цялостното приемане на новините - особено от дългогодишните Диабло играчи. Не можехме да повярваме колко често срещахме хора, които се връщаха отново и отново, за да играят демото. Историите, които ни споделихте за Диабло и какво тази поредица означава за Вас ни развълнува и вдъхнови, за да покажем най-доброто от себе си.

През цялата тази седмица оценяхме и дискутирахме идеите от Близкон и всички задълбочени разговори за арта, системите и света на Диабло 4 ни харесаха. Освен това се вълнуваме за предстоящия ъпдейт, който планираме през февруари месец следващата година. Това ще бъде първия от поредицата ъпдейти, които ще се случват веднъж на 4 месеца, където ще споделяме прогреса ни по играта.

Знаем, също така, че една тема е особено гореща от останалите. Искаме да знаете, че водим същите разговори за предметите и статовете, които водите и вие - дали в официалните форуми или други сайтове, четем всичко! Да направим нещата както трябва е на първо място за нас и в следващите седмици нашия Lead System Designer ще даде повече подробности, ще сподели мнението си и ще адресира някои от въпросите Ви. Надяваме се да го видите и да споделите какво мислите.

Отново, от името на целия ни екип, искаме да Ви благодарим от дъното на сърцето си за фантастичния и незабравим Близкон 2019.

Hail Lilith и ще се видим в Ада!

Luis Barriga,
Game Director, Diablo IV

Източник
 

Коментари: 4

0

#1. от qbadabaduuu преди 26 дни

Този ми уби надеждите за Д4 през 2020г :(
0

#2. от azsambot преди 26 дни

Това Hail Lilith ми звучи като Хайл Хитлер,не знам защо.
0

#3. от brooddron преди 26 дни

qbadabaduuu написа на 14/11/2019-01:32ч.:
Този ми уби надеждите за Д4 през 2020г :(

XD XD

Коментара беше редактиран от brooddron на 14/11/2019 - 10:04ч.
0

#4. от ma3xplayer преди 25 дни

То не остана много до 2022, 2 години и 47 дена o.O
 
Влезте в профила си, за да напишете коментар!